Moratina supruga otkrila šta se krije iza misteriozne proslave golova
FOTO: Juventus.com

Sinoć zabio dva kola

Moratina supruga otkrila šta se krije iza misteriozne proslave golova

A. Čaušević

Alvaro Morata je potpuno drugačiji igrač u dresu Juventusa nego što je slučaj s ostalim klubovima, pokazao je to i početak njegovog drugog mandata u torinskom klubu. 

Morata je do sada zabio tri gola, a u pobjedi nad Dynamom Kievom u Ligi prvaka bio je dvostruski strijelac.

Španac je privukao pažnju zbog proslave golova jer je prste postavio na način da izgledaju poput lanca. pa su se mnogi pitali o čemu se radi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lanac predstavlja njihovu porodicu jer se Morata u međuvremenu oženio te sa svojom suprugom Alice Campello dobio troje djece.

Inače, Morata je po treći put otac postao prije nekoliko sedmica baš u danima kada je ponovo postao fudbaler Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi