Juventus predstavio dres za novu sezonu, reakcija navijača nije baš najbolja

Prva garnitura dresova

Juventus predstavio dres za novu sezonu, reakcija navijača nije baš najbolja

E. Čaušević

Juventus je ove sezone ostao bez trofeja, a klub iz Torina se već sprema za novu sezonu.

Stara dama je ove sezone razočarala svoje navijače jer su po prvi put nakon skoro deset godina ostali bez ijednog osvojenog trofeja.

U Juventusu se već spremaju za novu sezonu koja će sigurno biti puna izazova jer navijači očekuju da se Stara dama vrati u sami vrh.

Da su počeli pripreme za novu sezonu iz Juventusa su potvrdili jutros jer su predstavili prvu garnituru dresova u kojima će ovaj tim nastupati naredne sezone.

Stara dama je nastavila saradnju s Adidasom koji je pripremio dres u tradicionalnoj crno-bijeloj boji, ali dizajn je malo iznenadio navijače Juventusa.

Crne linije urađene su na dosta zanimljiv način i sigurno je da ovaj dres Juventusa izgleda dosta interesantno. Prve reakcije navijača nisu baš najbolje, ali samo zbog činjenice da je dizajn zaista neočekivan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Juventus će u ovim dresovima igrati većinu utakmica jer je to domaća garnitura, a uskoro bi trebala biti predstavljene i preostale dvije garniture dresova za novu sezonu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Iz sezone u sezonu sve gori i gori dresovi ,najbolji i najljepsi bili su od prije 10 i vise godine
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi