Juventus predstavio dresove za novu sezonu, navijači oduševljeni dizajnom

Ronaldo u ulozi manekena

Juventus predstavio dresove za novu sezonu, navijači oduševljeni dizajnom

E. Čaušević

Za vikend se igraju utakmice posljednjeg kola italijanske Serije A, a u centru pažnje je ekipa Juventusa koja se bori za mjesto u Ligi prvaka.

Stara dama je trenutno petoplasirana na tabeli i u zadnjem kolu moraju da pobijede i čekaju kiks Napolija ili Milana kako bi uspjeli da spase ovu sezonu i plasiraju se u Ligu prvaka.

U Juventusu se već spremaju uveliko za novu sezonu i danas su zvanično predstavili prvu garnituru dresova za narednu sezonu.

Dizajn novog dresa kojeg je pripremio Adidas je oduševio navijače jer su se vratili konačno tradicionalnom izgledu dresa Juventusa.

Zanimljivo da je među igračima koji su predstavili dres bio i Cristiano Ronaldo što je dobra vijest za navijače jer bi to moglo značiti da će Portugalac na kraju sezone ostati u klubu iz Torina.

Novi dresovi Juventusa izgledaju zaista odlično i bit će zanimljivo vidjeti da li će Ronaldo zaigrati u njemu ili će poslužiti samo za poziranje pred novu sezonu.

Oglasi

O Ronaldovom odlasku špekuliše se već nekoliko sedmica, a mnogi su sigurni da će napustiti Juventus ukoliko ovaj klub ne izbori plasman u Ligu prvaka.

Jučer se Portugalac ponovo našao u centru pažnje nakon što je objavljen video kako kamioni odvoze njegove automobile što su mnogi shvatili kao da se spreman za selidbu.

Međutim, to što su Ronaldovi skupocjeni automobili na šleperima sinoć napustili Torino ne znači da Portugalac napušta ovaj grad.

Nekoliko relevantnih medija u Italiji je od izvora bliskih igračima Juventusa saznalo da Ronaldo obično u ovo doba godine automobile šalje na različite destinacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere Torino izvještava da je Ronaldo svoje automobile premjestio iz razloga održavanja jer se većina njegovih vozila obično provjerava u Njemačkoj.

Jedan od njegovih susjeda, Luciano Saroglia, rekao je za Radio Punto Nuovo da će Ronaldovi automobili vjerovatno ponovo biti vraćeni u garaže njegove vile u Torinu i da je Ronaldo "odličan susjed koji ne remeti mir niti ima nekakve zabave noću".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Zebra je to, neće nikad bit na nivou konja. Šta će im dresovi ako neće izborit ligu prvaka forza AC Milan
3 5
Klackalica
Drago mi je sto su napokon crne linije na bijeloj podlozi, vec je malo postalo monotono sa bijelim linijama na crnoj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi