Juventus kreće po napadača
FOTO: EPA

Već u januaru

Juventus kreće po napadača

Haris Zilić

Juventus baš i ne briljira u fazi napada ove sezone i Stara dama će u januaru pokušati da pojača ofanzivni dio tima.

Prema posljednjim informacijama, klub iz Torina će krenuti po Arkadiusza Milika napadača Marseilla, koji ima ugvoor sa francuskim timom od ljeta 2022. godine.

Milik je u redove francuskog velikana došao iz Napolija prošle sezone, a sada Juventus želi da završi posao sa poljskim napadačem koji je za reprezentaciju Poljske odigrao 61 utakmicu i postigao 16 pogodaka.

Pomenuti napadač je pružao sjajne partije u dresu Napolija za koji je nastupao četiri sezone, tako da mu Serije A nije nepoznanica, a vidjet ćemo da li će se vratiti na Čizmu ovaj put u redove Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Karijeru je počeo u Gorniku zatim se pokazao u Bundesligi u dresu Augsburga i Bayer Leverkusena, prije nego je otišao u Ajax gdje je sjajnim partijama došao na radar Napolija.

Juventus ima problema sa realizacijom Dybala i Morata su daleko od željene forme, tako da je napadač prvi cilj torinskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Bože pa gdje iskopaju ove što karijeru hoće oživjeti
6 1
irnes4
Nesto ne vjerujem u ovo ,ko prati Juve zna da je ovaj igrac bio na ljekarskom i pao tu ja mislim ? Nebitno to ,bolja je opcija Jonathan David iz Lila ,momak kidalica ,a moze i Terrier iz Rena ,ugl boljih opcija ima od Milika
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti