Juventus bira između Kolašinca i De Sciglija

Stara dama traži pojačanje

Juventus bira između Kolašinca i De Sciglija

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac od jučer se dovodi u vezu i sa prelaskom u slavni Juventus.

Fudbaler Schalkea je, prema pisanju italijanskih medija, dobrim igrama privukao pažnju čelnika Stare dame i nalazi se na listi želja za ovaj prelazni rok.

U Juventusu imaju nekoliko opcija na poziciji lijevog beka, a Sport Italia piše da će izbor pasti na Seada Kolašinca ili Mattiju De Sciglija.

De Sciglio je 24-godišnji fudbaler Milana koji u prvom timu Rossonerra igra od 2011. godine, a nije tajna da je trener Juventusa Massimiliano Allegri njegov veliki fan. Italijanski reprezentativac je, baš kao i Kolašinac, univerzalac i može igrati na više pozicija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sead Kolašinac se nalazi pred odlaskom iz Schalkea a preostaje da se vidi hoće li njegov novi klub biti baš Juventus.

Naš fudbaler je ove sezone jedan od najboljih igrača Bundeslige na svojoj poziciji, a u 12 utakmica je upisao dva pogotka i četiri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi