"Juventus će osvojiti Ligu prvaka, potpuno su lud tim"
Uvjeren je da će Stara dama lagano doći do trijumfa u Ligi prvaka, a tamo priželjkuje svoj nekadašnji tim (Foto: EPA)

Guillaume Hoarau vjeruje u Bianconere

"Juventus će osvojiti Ligu prvaka, potpuno su lud tim"

Midhat Šljivak

Torinski Juventus je jedan od dva poraza u grupnoj fazi Lige prvaka doživio protiv švicarskog prvaka Young Boysa.

Bianconere je u Bernu srušio isksusni napadač Guillaume Hoarau, ali usprkos činjenici da je njegov tim pobijedio velikana iz Torina, 34-godišnji fudbaler vjeruje da će Juve osvojiti Ligu prvaka.

"Juve je potpuno lud tim. Bili su veoma jaki, a sada je tu CR7. Imaju fantastičan mentalitet, pobjede im nisu dosadne. Ne vidim im nikakvu slabu tačku. Jedino da mi date neko magično ogledalo. Njihova najveća snaga je žrtvovanje svih za tim. Uvjeren sam da će osvojiti Ligu prvaka i nadam se da će u finalu igrati protiv PSG-a", rekao je Hoarau.

Postigao je ovaj napadač dva pogotka protiv Stare dame i ističe da tu noć nikad neće zaboraviti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To mi je bila jedna od najljepših noći u karijeri. Igrali smo perfektno i uspjeli smo usrećiti navijače, ali i sebe", istakao je Hoarau.

Ovaj fudbaler je karijeru počeo u Le Havreu, a igrao je još Gueugnon, PSG, Dalian i Bordeaux.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi