Juventus definitivno ima novu zvijezdu! Kean srušio rekord legendarnog Del Piera
Stara dama se ne treba brinuti za budućnost

Mladi igrač torinskog tima na najbolji način iskoristio svoju priliku da se dokaže

Juventus definitivno ima novu zvijezdu! Kean srušio rekord legendarnog Del Piera

S. Pašalić

Nogometaši Juventusa igraju utakmicu 32. kola Italijanske Serije A u gostima kod SPAL-a.

Juventus je današnju utakmicu počeo u dosta izmijenjenom sastavu, a priliku od prve minute je ponovo dobio i Moise Kean koji u posljednje vrijeme igra sjajno.

Mladi Italijan je u posljednje tri utakmice Juventusa u Seriji A bio strijelac, a danas je produžio taj niz nakon što je u 30. minuti postigao gol za vodstvo Stare dame.

Kean je tako stigao do svog šestog gola u italijanskom prvenstvu ove sezone te tako sa 19 godina srušio rekord Juventusove legende Alessandra Del Piera koji je sa 19 godina u sezoni 1993/1994 postigao pet golova u dresu Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi