Allegri je danas izveo ovakav sastav i više nikad

Juventus gostuje SPAL-u

Allegri je danas izveo ovakav sastav i više nikad

A. Čaušević

U prvom susretu 32. kola Serije na stadionu Paolo Mazza SPAL će dočekati Juventus. 

Bianconeri su na gostovanje u Ferraru stigli u dosta izmjenjenom sastavu. Tako je Massimilliano Allegri odlučio u Torinu ostaviti Marija Mandžukića, Blaisea Matuidija, Cristiana Ronalda, Miralema Pjanića i još neke od zvijezda.

Početni sastav kojeg je Allegri danas izveo vjerovatno više nikada neće ponoviti jer se u ekipi našlo nekoliko golobradih mladića.

Za Juve će od prve minute igrati Perin, Gozzi, Barzagli, Spinazzola, De Sciglio, Kastanovs, Bentncur, Cuadrado, Joao Cancelo, Kean i Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventusu je u današnjem susretu dovoljan i bod da matematički osigura osmi uzastopni Scudetto, nešto što nije nikada do sada uspjelo niti jednom timu u Ligama petice.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi