Juventus dogovorio dolazak "novog Varanea"

Juventus dogovorio dolazak "novog Varanea"

E. Škorić

Italijanski prvak Juventus pred angažovanjem je mladog Felixa Nzuangoa, kojeg su mnogi zbog načina na koji igra i izgleda nazvali novim Raphaelom Varaneom.

L'Equipe izvještava da je Nzouango na pragu da postane igrač Juvea, a Bianconeri će Amiensu za kadetskog francuskog reprezentativca platiti tri miliona eura.

Sedamnaestogodišnjak tek treba upisati seniorski nastup u profesionalnom nogometu, ali vjeruje se da je izuzetan talenat, a uostalom Juventus ga ne bi tek tako platio tri miliona eura.

Ako bude upola dobar kao Varane, onda će navijači torinskog kluba imati sreću da ga gledaju u crno-bijelom dresu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti