Douglas Costa odgovorio navijaču koji ga je nazvao idiotom

Douglas Costa odgovorio navijaču koji ga je nazvao idiotom

E. Škorić

Navijač je bio nezadovoljan postupcima Brazilca u meču s Atalantom.

Juventus je sinoć odigrao 2:2 s Atalantom i Costa je tek kasnije ušao u igru, a zbog određenih poteza na terenu navijač mu je poručio na Twitteru da je - idiot.

Navijač je bio bijesan jer je Costa išao da dribla u završnici meča kada je njegov tim imao zaostatak od jednog gola. Atalanta je vodila s 2:1, ali je u nadoknadi Ronaldo novim golom s penala postavio konačnih 2:2.

Brazilac je duhovito odgovorio: "Nakon 50 godina nogometa, želite li me naučiti kako da igram?". Zanimljivo da je i u nastavku komentarisanja ismijavao pojedine navijače koji su mu pokušavali skrenuti pažnju na nešto što je po njihovom mišljenju uradio pogrešno

Costa je ove sezone za Juventus odigrao 26 utakmica, zabilježivši tri gola i pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

demar
costa jedan od boljih pojedinaca juventusa ove sezone, nazvati njega idiotom zbog jednog pogresnog poteza je nezahvalno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi