Juventus zadao novi udarac Dybali

Stopirali pregovore

Juventus zadao novi udarac Dybali

Endin Čaušević

Paulo Dybala mogao bi skupo platiti kršenje pravila tokom pandemije koronavirusa jer je bio na zabavi svog saigrača Westona McKennieja.

Naime, policija je prošle sedmice prekinula zabavu u kući američkog fudbalera i sve prisutne novčano kaznila zbog kršenja pravila koji su na snazi već neko vrijeme zbog koronavirusa.

Među zvanicama bio je i Dybala kojeg bi to moglo skupo koštati. Naime, u Juventusu su ljuti na svoje igrače koji su odmah suspendovani i nisu u konkurenciji za mečeve ovog tima.

No, to nije sve jer su čelnici kluba odlučili da stopiraju pregovore s Dybalom oko novog ugovora i povuku prethodnu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybalin ugovor ističe na ljeto 2022. godine i po sezoni je zarađivao 7.5 miliona eura. Juventus mu je ponudio nastavak saradnje i platu od deset miliona eura godišnje, ali su zbog nedavnih dešavanja odlučili da sve stopiraju.

Argentinac je sada korak bliže odlasku sa Allianz stadiona, a da li će to biti ovog ljeta ostaje nam da vidimo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Upakovat dvojac sa slike i poslati negdje daleko od Torina
1 2
Mowzilla
Vratite Keana i nece biti kajanja
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi