Juventus pripremio teren za tri fantastična pojačanja

Održan sastanak

Juventus pripremio teren za tri fantastična pojačanja

Admin Čaušević

Daleko od toga da je prijelazni rok završen za Juventus. 

Juventus je besplatno angažovao Paula PogbuAngela Di Mariju te je masno platio defanzivca Bremera. U narednim sedmicama se očekuje dolazak novih lica.

U srijedu navečer je održan sastanak klupskog rukovodstva i trenera Massimiliana Allegrija na kojem je glavna tema bio prijelazni rok.

Prema najavama medija s Apenina Stara dama će do kraja prijelaznog roka dovesti još trojicu fudbalera koji će pojačati vezni red i napad.

Prvi na listi je Filip Kostić za kojeg je spremno 12 miliona eura, ali i morat će biti pobijeđena konkurencija u vidu West Hama.

S Paredesom iz PSG-a je već postignut dogovor, ali je ostalo ubijediti prvaka Francuske koji za argentinskog veznjaka želi 15 miliona eura.

Treba dodati da u Torino pažljivo prate i situaciju sa Miralemom Pjanićem u Barceloni pa se ne isključuje mogućnost da krenu po bh. reprezentativca ako propadne dolazak Paredesa.

Prva opcija za napad je bio Alvaro Morata, međutim Atletico Madrid ne popušta pa su se u Torinu okrenuli drugim rješenjima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport u četvrtak donosi vijest da je sada prioritet za napad postao odlični Atalantin napadač Luis Muriel.

Juventus je prošle sezone nakon deset godina ostao bez ijednog trofeja, a ovog ljeta se pravi pravi zaokret u ekipi pošto su neki od ''simbola'' ekipe kao što su Dybala, Chiellini i De Ligt već napustili Torino.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi