Juventus gostuje kod Đenove, a svi se pitaju gdje je Cristiano Ronaldo?

Nije u konkurenciji za meč

Juventus gostuje kod Đenove, a svi se pitaju gdje je Cristiano Ronaldo?

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju u gostima protiv Đenove meč 28. kola italijanske Serije A.

Borba za Scudetto je praktično skoro riješena jer juventus ima čak 18 bodova više od drugoplasiranog Napolija i sve su šanse da će Stara dama osvojiti osmu uzastopnu titulu prvaka Italije.

Za Juve je ovo bila itekako dobra sedmica jer su uspjeli da izbore četvrtfinale Lige prvaka na krilima Cristiana Ronalda koji je u revanšu u Torinu "srušio" Atletico Madrid.

Očito je da je Massimiliano Allegri odlučio malo odmoriti svog najboljeg fudbalera jer se Ronaldo nije našao u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Nije poznato da li ima problema s povredom, te je vjerovatno Allegri odlučio da ga odmori.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Juventusa za sutrašnji meč: Szczesny, Chiellini, Caceres, Pjanić, Dybala, Alex Sandro, Matuidi, Mandžukić, Kean, Bonucci, Cancelo, Pinsoglio, Perin, Emre Can, Rugani, Bentancur, Bernardeschi, Spinazzola, Nicolussi Caviglia, Moreno.

Pored Ronalda sutra neće igrati još Douglas Costa, Mattia De Sciglio, Juan Cuadrado, Andrea Barzagli i Sami Khedira koji imaju problema s povredama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
I,treba ga odmarati svaku slabiju utakmicu.. Ali protiv Ajaxa da rjesi sve u Amsterdamu,ali ne kao usrani RM !!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi