Juventus ima zamjenu za Moratu

Žele napadača Liverpoola

Juventus ima zamjenu za Moratu

Španski fudbaler Alvaro Morata trebao bi ovog ljeta napustiti ekipu Juventusa.

On je prije dvije godine došao iz Real Madrida za 20 miliona eura, a klub iz Madrida je zadržao opciju da se Morata vrati na Santiago Bernabeu i to za deset miliona eura više.

Osim Reala, Moratu bi ovog ljeta mogle angažovati i ekipe Chelseaja ili Manchester Uniteda.

Stara dama ne želi gubiti vrijeme te su krenuli u potragu kako bi zamijenili Moratu, a prvi na listi njihovih želja je napadač Liverpoola Christian Benteke. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Benteke je nezadovoljan u Liverpoolu otkad je Klopp preuzeo ovaj klub, a Stara dama bi za njegove usluge mogla da ponudi 20 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi