Ovo se zove petlja: U dresu Juventusa hladnokrvno sjeo među navijače velikog rivala

Nije nikog provocirao, ali morao je skinuti dres

Ovo se zove petlja: U dresu Juventusa hladnokrvno sjeo među navijače velikog rivala

Midhat Šljivak

Juventus i Inter kroz historiji veže ogromno rivalstvo.

Navijati za jedan od ovih klubova znači biti spreman na velike verbalne ratove na tribinama, a nekad se znaju desiti i fizički sukobi.

Jedan takav umalo se desio jučer na utakmici Intera protiv Monaca. Momak s dresom Juventusa sjeo je među navijače Nerazzurra i želio je mirno i bez ikakvih provokacija da gleda utakmicu.

Međutim, njegovo prisustvo ozbiljno je naljutilo navijače Intera. Ubrzo je počela vika i galama, čule su se psovke, no momak je hladnokrvno gledao svoja posla.

Na kraju je morala reagovati policija. Kako bi izbjegli neki veći incident odlučili su momka zamoliti da skine dres Juventusa kako ne bi bilo drugih problema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što je skinuo dres uslijedile su ogromne ovacije od navijača Intera koji su uspjeli u svom naumu da se riješe dresa Bianconera na tribinama.

Inter i Juventus će i u budućnosti sigurno voditi velike ratove na terenu i bez ikakve dileme će i navijači biti potpuno spremni za nastavak velikog rivalstva između dva velikana italijanskog fudbala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE