Intera je na ogradi Juventusovog stadiona dočekao brutalno iskren transparent

Bianconeri domaćini Nerazzurrima

Intera je na ogradi Juventusovog stadiona dočekao brutalno iskren transparent

Admin Čaušević

Inter je nedavno postao prvak Italije te tako prekinuo devetgodišnju dominaciju Juventusa. 

Ova dva tima večeras će odmjeriti snage na Allianu stadiumu, a Interovu ekspediciju je na ogradi stadiona dočekao brutalan transparent.

Najzaslužniji zašto je Inter ove sezone bio najbolji u Italiji su svakako Antonio Conte i Giuseppe Marotta, bivši trener, odnosno direktor Stare dame.

Upravo na tome se bazirao i sadržaj transparenta u kojem se navodi da su pojedini članovi dok su bili u Juventusu za navijače Intera bili "dopingovani lopovi", a sada su šampioni.

Na transparentu se spominju i Giovanni Trappatoni koji je također donio Interu Scudetto prije 30-ak godina te Zlatan Ibrahimović i Patrick Viera koji su nakon Calciopolija prešli u milanski klub.

"Trap, Conte, Marotta, Ibra, Viera, zvali ste ih 'dopingovanim lopovima', ali da bi pobijedili njih ste kupili", navodi se na transparentu.

Na nešto slično je nedavno aludirao i Stephan Lichtsteiner jedan od simbola Juventusove šampionske generacije koji je osvojio sedam Scudetta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da moramo čestitati Interu jer su shvatili da bi pobijeđivali moraju kupovati Juventine. Ne zaboravimo da poslije oluje uvijek dođe sunce", rekao je Švicarac.

Inače, Interu je ovo prvi Scudetto nakon 2010. godine kada je osvojena famozna Tripletta, tj. osim Serije A Nerazzurri su bili najbolji u Kupu Italije i Ligi prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
HAHAHAHAHHAHA kakvi cigani, pa svaku je6enu utakmicu sa nama g0wnari dobiju penal
4 10
Marco_Materazzi
kulusevski napravi deset faulova za haaga nema drugog zutog, opet taj usrani Calvarese da Bog da mu cijela porodica poginula. ovaj sugavi ciganski usrani kurventus nikad nas nije dobio ako ne dobiju penal, mater im ****m seljacku
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti