Juventus je jutros poslao zadnju poruku Barceloni: "Nema potrebe dalje da pregovaramo"

Jasno je koga Stara dama želi

Juventus je jutros poslao zadnju poruku Barceloni: "Nema potrebe dalje da pregovaramo"

E. Čaušević

Prethodnih sedmica dosta smo mogli pročitati špekulacija o sudbini bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Već neko vrijeme traju špekulacije da će Pjanić na kraju ove sezone napustiti Juventus i da će karijeru nastaviti u Barceloni. Nije tajna da ova dva kluba pregovaraju oko bh. veznjaka, ali čini se da je svakim danom dogovor sve dalje.

Zbog finansijske krize Barcelona nije u mogućnosti da isplati novac za Pjanića kojeg Juve traži i zbog toga su odlučili da uključe barem jednog svog igrača u ovaj transfer.

Katalonci su Staroj dami nudili nekoliko opcija, ali u Juventusu su to odbili. Iz Torina su prvog dana poslali jasnu poruku, a to je da Pjanić može ići samo u slučaju da Arthur Melo dođe u suprotnom pravcu.

Međutim, brazilskom igraču se ne ide iz Barcelone i on je odlučan na sve načine da ostane. U katalonskom klubu pokušavaju da ga nagovore da ide, ali ni to im baš ne ide od ruke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca je pokušala uključiti Ivana Rakitića, Samuela Umtitija i Artura Vidala u ovaj dogovor, no u Juvenutusu nisu zainteresovani za njih. Tuttosport danas piše da je Stara dama poslala Barceloni jasnu poruku, te su poručili da nema potrebe da dalje pregovaraju.

Navodno, čelnici Juventusa su poručili predstavnicima Barcelone da ukoliko žele dovesti Pjanića ovog ljeta ponude Arthura Mela ili Ansua Fatija ili inače uopšte da ne šalju neke druge prijedloge.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi