Juventus je već odabrao Pjanićevu zamjenu?

Kante na meti Stare dame

Juventus je već odabrao Pjanićevu zamjenu?

E. Škorić

Budućnost Miralema Pjanića u Juventusu je pod znakom pitanja zbog interesovanja od strane drugih klubova, pa su u Torinu spremni da ga zamijene.

Pjanić je jedan od najboljih igrača Juventusa i njegova uloga u timu je jako bitna, ali svjesni su u redovima italijanskog prvaka da bi se lako moglo desiti da bh. veznjak ode u Barcelonu, Real Madrid ili neki treći veliki evropski klub i to već na ljeto.

Ukoliko se to desi, Juve će morati da mu nađe zamjenu, a Calciomercato ekskluzivno javlja da su u Torinu odlučili da to bude N'Golo Kante.

Ovaj zahvalni centralni vezni igrač francuske reprezentacije i Chelseaja osvojio je simpatije širom svijeta, što zbog igara na terenu, što zbog ponašanja u sportskom i privatnom životu.

Kante je osvojio titule s Leicesterom, Chelseajem i bio je prvak svijeta s Francuskom i to dovoljno govori koliko je dobar igrač. Juventus je Kantea pratio i dok je bio u Leicesteru, a sada će posebno razmišljati o njemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno su predstavnici kluba već kontaktirali njegove agente krajem prošle sezone, no nije upućena nikakva ponuda. Kante će biti glavna želja ukoliko ode Miralem Pjanić, bez obzira što u klub dolazi Aaron Ramsey iz Arsenala.

Očekuje da i Sami Khedira napusti Juventus, pa je dolazak jednog igrača ovakvog profila neophodan za Staru damu, koja želi da uspostavi dominaciju u Ligi prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chepich
Pa njih dvojica nista zajednicko nemaju..
5 0
meho
Nidje veze. Izvor: Vesela sveska.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi