Novo razočarenje u Torinu: Verona otkinula bodove Juventusu
Foto - EPA

Samo bod za Staru damu

Novo razočarenje u Torinu: Verona otkinula bodove Juventusu

M. Šljivak

Juventus i Verona remizirali su (1:1) u utakmici petog kola italijanske Serije A.

Torinski tim ne blista ove sezone. Iako su još uvijek bez poraza ekipa Andree Pirla ne blista i večeras su Veroni dopustili da im odnese bodove.

Gosti su otvoreno igrali u ovom meču. Imali su svoje šanse, ali Juventus je taj koji može da žali za šansama u prvom poluvremenu. Najbolju šansu imao je Cuadrado koji pogađa prečku, a gol Alvara Morate je poništen zbog ofsajda.

Na odmor se otišlo bez golova, a u 60. minuti šok za domaće. Andrea Favilli odmah po ulasku u igru zabija gol za prednost od 0:1.

Očekivano, Juventus nakon primljenog gola kreće žestoko. Stvarali su domaći šanse, a u 78. minuti dolaze do gola. Dejan Kuluševski zabija za 1:1.

Do kraja je Juve svim silama pokušava doći do pobjede. Međutim, do nje nisu došli i Verona kući odlazi sa bodom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 5. kolo:

Juventus - Verona 1:1

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...bod ko kuca.
6 2
Penderinos
Eto vam sada morata kad ga toliko hvalite, većeg panja u ligi nema, a nas dzeko i dalje briljira
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi