Juventus kupio igrača, pa ga odmah poslao na posudbu

Znaju li šta rade?

Juventus kupio igrača, pa ga odmah poslao na posudbu

Esmer Oštraković

Juventus je danas ozvaničio dovođenje Rolanda Mandragore iz Udinesea.

Naime, ovaj nogometaš potpisao je ugovor sa Juventusom do kraja juna 2025. godine.

Udinese je na osnovu transfera zaradio skoro 11 miliona eura, te će zaraditi još 6 miliona eura kroz razne bonuse, ali to nije sve.

On će ostati u Udineseu, jer je to dogovor dva kluba. U Juventusu smatraju da je to najbolje za njegov razvoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je Udinese uradio sjajan posao jer su prodali igrača uzeli novac, a sa druge strane taj isti igrač ostaje u njihovoj ekipi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585252255
Zaboravili ste napisat da je Juventus prije dvije sezone prodao ovog igraca Udineseu za 20 miliona, i sad ga kupili za 15 miliona.
2 0
vence
Peglaju knjige..isto kao sto je prodan Pjanic u Barcu i doveden Arthur..samo da se prikaze pozitivan bilans u knjigaama..samo po zakonu :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi