Iz Juventusa poručili: Naši igrači će sutra biti na terenu

Dolazak Napolija pod upitnikom

Iz Juventusa poručili: Naši igrači će sutra biti na terenu

Midhat Šljivak

Derbi susret Serije A između Juventusa i Napolija koji je na programu sutra  je pod velikim upitnikom.

Zdravstvena služba regije Campanija je zabranila polazak igračima Napolija za Torino jer su u klubu zabilježena tri pozitivna slučaja zaraze koronavirusom.

Međutim, iz Juventusa su poručili da će se oni pojaviti na terenu. Napoli ima dovoljno zdravih igrača da odigra utakmicu i igrači Stare dame će sutra biti na terenu od 20:45.

"Juventus želi objaviti da će se naši fudbaleri pojaviti na terenu za meč protiv Napolija sutra od 20:45 sati, kako je planirano po kalendaru Serije A", saopšteno je iz torinskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U slučaju da se Napoli ne pojavi na utakmici susret bi se tako trebao registrovati službenim rezultatom 3:0 za Juventus.

Ipak, postoji mogućnost da reaguje Serije A i da se meč odgodi, a više o svemu će se znati sutra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Kako je ovo samo ciganski klub
8 4
MangasColoradas
Kakvi sugavci,ko navija za ovu mafijasku organizaciju?
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi