Juventus naciljao novo veliko pojačanje: Stvara se paklen vezni red

Nakon dolaska Pogbe

Juventus naciljao novo veliko pojačanje: Stvara se paklen vezni red

Eldar Ganibegović

Juventus nije stao s dovođenjem igrača ovog ljeta. 

Gleison Bremer je četvrti igrač kojeg je "Stara dama" dovela, nakon  Andree Cambiasa (Genoa), Angela Di Marije (slobodan) i Paula Pogbe (slobodan), no ne i posljednji.

Trenutno je glavna meta čelnika Juventusa zvijezda PSG-a, Leandro Paredes.

Ovih su dana čelnici Juvea u pregovorima s Aaronom Ramseyem o raskidu ugovora koji mu istječe u ljeto 2023. godine.

Velšanin ima ogromnu platu, jednu od najvećih u Seriji A, od sedam miliona eura po sezoni. Trenutno se čini da bez odštete, od najmanje četiri miliona eura, Britanac ne želi napustiti Juventus.

Ukoliko ipak dođe do dogovora, talijanski mediji najavljuju da će fudbalerPSG-a postati glavna meta "Stare dame". Leandro Paredes, 28-godišnji argentinski veznjak, mogao bi završiti u Torinu. Već ima iskustvo igranja u Seriji A i to u Romi i Empoliju, između 2015. i 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iznos transfera bio bi oko 30 miliona eura.

Bilo je i odlazaka iz Juventusa ovog ljeta. Bianconeri su se rastali s Matthijsom de Ligtom (Bayern), Merihom Demiralom (Atalanta), Rolandom Mandragorom (Fiorentina), Federicom Bernardeschijem (slobodan), Douglasom Costom (slobodan), Giorgiom Chiellinijem (slobodan), Raduom Dragusinom (Genoa), Paulom Dybalom (slobodan) i Alvarom Moratom (vratio se u Atletico nakon posudbe). 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodinjo
šta je sa PaNJića perikaša koji doji svog sina hahahaha
1 8
Karlosicroberto
Bernandeši Toronto FC
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi