14

Komentari (14)

WOLF20
Zvjezdice se zarazile na proslavama
Armin29
korona nije lazz,ko god misli on je budala
zvjezdan10
Ne lupajte gluposti, nije ni njima u cilju da odgadjaju bezveze jer Milanu fali par glavnih igrača iz prve postave Ibra, Benacer, Saelemaekers pa i Tonali koji je prva zamjena Benaceru. Odgadjanje im sigurno ne ide u korist u ovom trenutku.
user1607100640
A kako ste tražili od saveza Italije da vam daju 3 boda protiv Napolija,što nisu odigrali utakmicu,kakvoće licemjerstvo fuj.
AmarSahi
Nisu oni tražili nego je to savez tako rekao, makar prati malo fudbal prije nego što počneš postavljati komentare.
Vrana
mislim da je užasno što nekoliko ljudi i dalje misli da virus ne postoji. sada umiru i mladi! samo zato što je na početku rečeno da nije opasno i bezopasno. želite biti toliko sebični i držati se svog mišljenja iako možete vidjeti šta se događa, samo da ne biste promijenili mišljenje zbog drugih, kako ne biste izgledali glupo! tužni svijet, a zatim potaknite druge da se pridruže i podijele lišće, okrutni svijet
Vrana
To su egoisticni ljudi, sto zive negdje u planini! Briga njih za druge, nek umiru
Velez.Red
Treba kaznit ove lopove. Kriza rezultata, pa Corona fol
meepo
Ti si idiot.Bolje da odgode utakmicu nego da se jos igraca zarazi.Zdravlje na prvom mjestu.Kao navijac Milana ovo pisem.
Velez.Red
Debilu glupi. Ja kazem kada je u Napolija bila zaraza, oni nisu htijelibda se odgodi. A sada kada je njima se to desilo kmece.! Naravno da se ne treba igrati.
AcMilan_rosoneriBosna
A sto Genova nije odgodila bez po tima su igrali par kola

Komentar i 2 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

user1607100640
Prepale se pice
meepo
Ljudima kojima je IQ sobne temperature bi trebalo zabraniti komentarisanje.Ne razumijem kako neko tako moze biti ogranicen.
user1607100640
Pa što onda komentarišeš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.