Fabbrijeva odluka izazvala lavinu komentara

Torinska noć puna sumnje: Je li sudija pokrao Juventus?

5

Komentari (5)

Mirsad1705
Svakome, ko je vidio usporeni snimak, je kristalno jasno da je u pitanju čista krađa. Start igrača Juventusa je bio na loptu, bez obzira na glumu igrača Napolija. O blago rečeno sumnjivom postupku pregleda svega u VAR sobi i odluke sudije da poništi gol ne treba trošiti riječi. Farsa.
kaliopi
Evo ja čitam tvoj komentar i ne vjerujem, moj otac, okorjeli Juventino nakon snimka rekao da je faul čist a ti sad ovo pišeš, svašta.
Babuka1
Situacija je bila u najblazu ruku 50:50. Da li se zbog tskve situacije treba pregledati snimak i ponistiti gol, nikada. Da li bi pogrijesio da je odmah faul svirao, ne. Nije ovo prvi put ove sezone da sudije katastrofalno grijese kad je juve u pitanju. Sjetit cemo se pocetka sezone i situacije kad je VAR zaboravio na protivnickog igraca pa svirao Bonucciu pasivni offside, takva situacija se prije toga nije desila a nece ni poslije toga... sve u svemu, sudjenje u Italiji je katastroflano, na sve strane.
nakopitam
Trener takozvanog veleza iz vrapcica priznao da su magaRAd
nakopitam - Tema je Juventus, dakle drzi se teme ili se drzi ki..te, ko pita upala mu ki..ta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti