13

Komentari (13)

Asam85
Ne mogu da vjerujem da navijam za ovaj tim punih 25 godina, da li ti ljudi imaju mozga. Žele da osvoje Ligu Prvaka sa prosječnim igračima i da se nose sa Realom, Barsom, Man.Cityem, Bayernom, Psg-om koji daju bogatstvo da bi došli do cilja. I jedinog istinskog igračinu bi olako pustili i onda se čude što im je Scudeto plafon.
luks-02
Za Juventus bi bilo najbolje,da prodaju Ronalda .Njega je najlakše prodat,samo ga staviš na klupu za rezerve i on bježi sam bez,da traži odštetu za preostalo vreme ugovora.
Salence
Daleko najkorisniji igrač lige,izvrstan talenat,i za karijeru bi mu itekako bilo dobro da ode u klub gdje nema šminkera.15 mil za takvog je danas sitnica,lošiji od njega ostvaruju s lakoćom 50+ mil godišnje.Kako god,Juventus sljedeće sezone čekaju velike promjene,bit će to novo postrojavanje....P.S.Milanist do groba(da ne bude zabune)
075tzzla
A koji to ima PLATU od 50M. Lijepo bi nekada bilo pročitati tekst
Salence
Zašto onda ne pročitaš tekst prije komentara?Nigdje nisam spomenuo platu ili PLATU,kako god.Plata kakvom je podrazumjevaš je vjerovatno osnovica ugovora u vremenskom trajanju,čini mi se da na to misliš.Itekako ima uticaja na kompletan godišnji prihod,ali nije jedina stavka.Nisam siguran da govorimo o istoj stvari.Da bude jasnije,jedini razlog zašto Dybala i ostali igraju fudbal je novac,i razlika u tome koliko on uprihoduje Juventusu i koliko dobije je u slučaju Juventusa najizraženija.Dečko tih kvaliteta je u stanju puno bolje naplatiti svoje vještine
Edo90
Al imaju neko dosta slabiji i manje korisni po 20 miliona
Salence
Tako je.Jedno je stvar managementa,drugo je vođenje ekipe na terenu.Juventus je s njim odradio genijalan posao,dečko im je istjerao čitavu sezonu,vrhunski učinak je imao.Da je engleski klub dobio bi povišicu bez da je traži.Ovako je u rangu igrača koji su po kvaliteti 4 nivoa ispod njega.A drugog takvog danas u fudbalu nema,ne postoji.Vidjet ćemo,interesantno je....nisu ludi u upravi Juvea,vezat će ga za klub već nekako
IvanKing
De ba ti reci koji to lošiji uzimaju 50 mil godišnje da se razumijemo Milanista?
MUFCDOGROBA
Dodji u junajted imamo da te platimo tolko?
Bulle
Ako ti vrijediš 15 miliona po sezoni onda Chielini vrijedi 30 miliona, pizda na terenu...
realno_govoreci
Da nije njega Juventus titule vidio nebi.Sta mlataras strucnjak .Najkorisniji igrac Juventusa
ElComandante
Ako ode Dibala ode i Ronaldo 100 posto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.