Juventus mu ne može ispuniti to što traži: Dybala je sam sebi čekirao kartu za odlazak
Foto - EPA

Traži previše novca

Juventus mu ne može ispuniti to što traži: Dybala je sam sebi čekirao kartu za odlazak

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Paulo Dybala mogao bi napustiti Juventus.

Njegovi pregovori sa rukovodstvom Stare dame o produženju ugovora ne idu nikako dobro, a problem je naravno novac.

Dybala je ugovorom sa Bianconerima vezan do ljeta 2022. godine. Klub mu je spreman ponuditi nastavak saradnje i nude mu osam miliona eura godišnje plus bonuse.

Međutim, Dybala želi više novca. On od kluba traži čak 15 miliona eura po sezoni i zbog toga su razgovori o nastavku saradnje prekinuti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Argentinac se prethodnih dana povezivao i sa odlaskom iz Torina. Interes za njega je pokazao Real Madrid, koji navodno uz 100 miliona eura nudi Tonija Kroosa ili Isca.

Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti između Dybale i Juventusa, ali za sada je sjajni napadač dosta daleko od produžetka saradnje i doslovno je sam čekirao kartu za odlazak iz kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Daleko najkorisniji igrač lige,izvrstan talenat,i za karijeru bi mu itekako bilo dobro da ode u klub gdje nema šminkera.15 mil za takvog je danas sitnica,lošiji od njega ostvaruju s lakoćom 50+ mil godišnje.Kako god,Juventus sljedeće sezone čekaju velike promjene,bit će to novo postrojavanje....P.S.Milanist do groba(da ne bude zabune)
8 1
Bulle
Ako ti vrijediš 15 miliona po sezoni onda Chielini vrijedi 30 miliona, pizda na terenu...
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi