Juventus nakon debakla u Ligi prvaka otpisao petoricu fudbalera

Idu na transfer listu

Juventus nakon debakla u Ligi prvaka otpisao petoricu fudbalera

Endin Čaušević

Juventus se danas nalazi u centru pažnje italijanske javnosti nakon što su sinoć ispali iz Lige prvaka.

Stara dama se već u osmini finala oprostila od Lige prvaka nakon što je od njih uspješniji bio Lyon. Nakon meča žestoke kritike dobio je trener Maurizio Sarri koji je prema svemu sudeći nakon samo godinu dana dobiti otkaz.

Danas mediji na Apeninima pišu da je Juve već kontaktirao argentinskog stručnjaka Mauricija Pochettina i kako stvari stoje on će preuzeti klupu Stare dame ovog ljeta.

Također, nakon novog neuspjeha u Ligi prvaka očekuju se i promjene u igračkom kadru. Miralem Pjanić je već napustio Juventus i karijeru će nastaviti u Barceloni, a kako stvari stoje na listi otpisanih su još petorica igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato je objavio da će Juventus ovog ljeta gotovo sigurno prodati Danielea Ruganija, Federica Bernardeschija, Gonzala Higuaina, Samija Khediru i Mattiju De Sciglija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Pa uglavnom klupu prodaju, kakav je to fazon..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi