Juventus želi registraciju meča od 3:0: Pravila su napisana...
Foto - EPA

Agnelli sasvim jasan

Juventus želi registraciju meča od 3:0: Pravila su napisana...

Midhat Šljivak

Meč Juvntusa i Napolija neće biti odigran.

Gosti nisu doputovali u Torino, domaći su izašli na teren, a sudija je na kraju odsvirao kraj i poslao je igrače Stare dame u svlačionicu.

Juventus će tražiti da se meč službeno potvrdi kao njihova pobjeda od 3:0, a oglasio se predsjednik kluba Andrea Agnelli.

"Protokol je jasan u ovakvim situacijama. Situacija je bila predvidiva i u ovom slučaju je sve jasno. Naravno da je zdravlje bitno, ali zato smo napravili protokol kako bismo nastavili da igramo fudbal", rekao je Agnelli i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mi smo jučer otkrili dva pozitivna slučaja u našem timu. Otišli smo svi u izolaciju kako bismo bili spremni za ovaj meč. Pravila su jasno napisana", istakao je Agnelli.

Istakao je Agnelli i da ga je Aurelio De Laurenttis zvao kako bi se meč odgodio, ali predsjdnik Juventusa ima jasan stav o svemu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Pa i Juve ima zaraženi pa igraju... Ko je Napoliju kriv sto ne mogu ispuniti epidemioloske uvjete koje je stavila Napuljska vlada... Sami su krivi.. Nisu im zabranili vec rekli pod tim i tim uvjetima mozete ići.. Što ne idu?
7 3
Deda3003992
Cigani talijanski nikad pošteno samo na fol
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi