"Treba saznati zašto je Ronaldo nesretan jer se vidi da mu je baš teško"

Poruka bivšeg igrača Stare dame

"Treba saznati zašto je Ronaldo nesretan jer se vidi da mu je baš teško"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje nakon utakmice između Juventusa i Milana koja se igrala u nedjelju u Torinu.

Juventus je u derbiju uspio pred svojim navijačima da pobijedi Milan s minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Paulo Dybala u 77. minuti. Dybala je u igru ušao 20 minuta ranije umjesto Ronalda što je bilo iznenađenje za sve.

Sarri je odlučio da izvede iz igre Ronalda što se portugalskom igraču nikako nije svidjelo. Ronaldo je nakon izlaska s terena dobacio nešto Sarriju, a potom odmah odjurio ka svlačionici.

Italijanski mediji su prenijeli da je Ronaldo napustio stadion nekoliko minuta prije kraja meča jer je bio itekako ljut što mu je to Sarri napravio. Portugalac je od jučer glavna tema na Apeninima, a tako se nastavilo i danas.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon ovih dešavanja oglasio se i nekadašnji veznjak Juventusa, Patrick Vieira, koji je poručio da je veoma važno otkriti zbog čega Ronaldo izgleda toliko nesretno u redovima prvaka Italije.

"Ovo najbolje pokazuje koliko je teško biti trener. Ronaldo je nivo iznad svih s Messijem i Neymarom i oni su slika današnjeg fudbala. Važno je razumjeti i saznati zašto je Ronaldo nesretan. Vidi se na njemu da prolazi kroz težak period. Kada igrač poput njega prestane davati golova onda će tu biti fustracija. Bitno je razgovarati s njim i to pokušati riješiti", rekao je Vieira.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nany
Čovjek nemože da podnese da Mesi još uvjek igra na najvišem nivou,a on to nije u stanju. Svi znaju ,koliki je egoista, i nemože se pomiriti sa tim da njegovo vrijeme prolazi. Čak se i na Mesiju ponekad primjete isti simptomi !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi