Juventus predstavio nove dresove u kojima će igrati gostujuće utakmice

Zanimljiv dizajn

Juventus predstavio nove dresove u kojima će igrati gostujuće utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa nedavno su počeli pripreme za novu sezonu.

Stara dama je prošle sezone razočarala navijače svojim igrama i nakon devet godina dominacije nisu uspjeli da osvoje Scudetto.

Također, Juventus ni u Ligi prvaka nije uspio da napravi neki značajniji rezultat iako već nekoliko sezona pokušavaju da osvoje ovo takmičenje.

Ovog ljeta čelnici kluba su odlučili da naprave nekoliko promjena, a najzvučnija bila je povratak Massimiliana Allegrija na trenersku klupu.

Također, Stara dama je nedavno predstavila domaću garnituru dresova za novu sezonu, a sada su na red došli dresovi u kojima će igrači Juventusa igrati gostujuće utakmice.

Na ovom dresu preovladava crna boja, a Adidas je dodao i nekoliko zanimljivih detalja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Image

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Kupujem ga sa Juventus Store ako se vrati Pjanke !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti