4

Komentari (4)

DelPiero
Mozda na kraju sezone tek, sad ne vjerujem ni da ce Allegri dobiti otkaz (jer bi njegov otkaz kostao puno Juventus), a ni da ce Conte napustiti Tottenham sad kad mu solidno ide. Mada poznavajuci Conte-a lahko se moze desiti da se posvadja sa upravom Tottenhama do kraja sezone. Inace za mene kao navijaca Juventusa Conte bi bio prvi pik svakako.
Sindibad
Ma da, kako ne. Bas ce se vratiti u hadaljski klub da gasi vatru. Juve moze svih 9 skudeta njemu zahvaliti jer je postavio temelje sa ona 3. Covjek razvaljuje u najjacoj ligi na svijetu i bas mu sad treba Juve u propaloj ligi.
King_Kenny
...100%,Konte izgradio u Tottenhamu ekipu po svom ukusu,odlicno mu ide,odlicno placen i sad ce u sred sezone otici u raspali Juventus u kojem se sa svima posvadjao i odakle su ga otjerali,da se bori za 4.mjesto sa tarabama od igraca...
juvem
Sve je to cista cinjenica, ali ima nesto sto se zove ljubav prema klubu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.