5

Komentari (5)

Kad ce Dzeko napokon poceti davati golove????????????????
Edin Merlin
Juve je institucija !!!!!
ubnt
E moj Ronaldo ! Greška života , a ne karijere , je odlazak u Juventus ! Daleko si od glamura Uniteda i Madrida ! Niko te vise ne prati ! Ne vole te niti navijači Juventusa ! Pohlepa za novcem te je koštala da na kraju karijere budeš prosječan igrač ! Jer nema , Modrica , Kroosa , Casemira , Benzeme da te hrane loptama ! Povremeni biljesci nista ne mijenjaju ! Igraš na tri puta manjem stadionu , koji je većinu tekmi poluprazan ! Tražio si , dobio si !
forza_juve
Upravo je Ronaldo procitao tvoj komentar i bas se nasekirao
vence
A ti ocito ne znas da je odbrana u italiji 3x jaca nego u Spaniji..ako izuzmemo Real, Barcu i Atl M..onda taj broj i raste
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.