Juventus objavu posvetio Pjaniću, a onda ih navijači 'zasuli' jednim likom

Svima je samo jedna tema u glavi

Juventus objavu posvetio Pjaniću, a onda ih navijači 'zasuli' jednim likom

Bosanskohercegovački reprezentativac i član Juventusa Miralem Pjanić danas je učestvovao na događaju koji njegov klub organizuje skupa sa vodećom svjetskom agencijom Randstad Italia.

Danas je na stadionu Juventusa održana debata i radionica na temu "Emergency Talent" koja za cilj ima da edukuje i upozna mlade italijanske talente sa svijetom posla i biznisa.

Počasni gost ovog događaja bio je bh. reprezentativac Pjanić koji je pred veoma zainteresovanom publikom otkrio svoju životnu priču.

Pjanić je govorio o svojim prvim koracima u fudbalu, a neizbježna tema bio je i rat u BiH zbog kojeg je njegova porodica bila primorana da život nastavi u Luxemburgu.

"Još kao dijete sam napustio svoju državu Bosnu i Hercegovinu zbog rata. Živio sam u Luxemburgu, vrlo maloj zemlji. Onda sam se preselio sam u Francusku, vrlo mlad, prateći svoj san o fudbalu", kaže Mire i dodaje:

"U tom trenutku sam počeo raditi i razmišljati drugačije. Vidio sam stadion i sanjao da igram na njemu što sam uspio kada sam imao samo 17 godina. Uvijek znam odakle dolazim. Moja priča me podsjeća na put koji sam prošao i gdje se nalazim danas. Ali, ne zaboravljam one koji su mi pomogli, na prvom mjestu porodica, i koji su me naučili da poštujem druge".

Ipak, navijačima koji prate zvaničnu Twitter stranicu Stare dame ovo nije bilo pretjerano zanimljivo što se i vidi po komentarima.

Njima je očigledno u glavi samo Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, za kojeg se ovih dana špekuliše da bi mogao preći u Juve.

Upravo zbog toga tweetovi koji su posvećeni Pjaniću i pomenutoj radionici preplavljeni su fotografijama Guardiole i pitanjima hoće li preuzeti Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti