Prvi čovjek Juventusa otputovao na Ibicu, želi konačno realizovati veliki transfer
Foto: Twitter

Da li će Icardi ovog ljeta put Stare dame?

Prvi čovjek Juventusa otputovao na Ibicu, želi konačno realizovati veliki transfer

Transfer saga Maura Icardija kao da nema kraja. Međutim, čini se da je predsjednik Juventusa Andrea Agnelli odlučio uzeti stvari u svoje ruke i završiti priču.

Italijanski mediji, uz fotografije kao dokaz, večeras saopštavaju da se Andrea Agnelli ukrcao na let za Ibicu, gdje želi ispregovarati transfer Maura Icardija.

Italijanski Sport Mediaset tvrdi da se Agnelli na aerodromu Malpensa ukrcao na Easyjet-ov let EJU 2697 ka Ibici.

Navodno je Agnelli već stigao na Ibicu, a tamo bi se trebao sastati sa Gabrieleom Giuffridom, za kojeg se vjeruje da posreduje u čitavom poslu oko transfera Maura Icardija.

Ovakve tvrdnje dolaze samo nekoliko sati pošto je Icardijeva menadžerica i supruga počela pratiti Giuffrida na Instagramu.

Agnelli je večeras fotografisan u autobusu koji ga je navodno prevezao od aerodroma na Ibici do mjesta na kojem ga je čakao automobil koji ga je odvezao u "dubine" ovog španskog otoka.

Iako je Icardi i dalje član ekipe Intera, ostaje da se vidi da li će Agnellijeva posjeta Ibici uroditi plodom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Mars jebem ti sve ti jeven, jebo ti ikardi familiju u picku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi