11

Komentari (11)

IvanKing
Jeste Ronaldo počeo gubiti ravnotežu ali Zaidu je u njega se zaletio kao kamion i srušio nebitno jel on već gubio ravnotežu a svako rušenje u šesnaestercu treba biti penal , ako se sviralo ono na De Jongu i ovo se moralo svirati, sudija se previše uplašio a boremi pusto je grubu igru da se ljudi udaraju
cccccc
Nije mu to Penal Madrid pa da dobija penale u 90+. Ovo bi se Realu sigurno sviralo da i sada nosi dres tog lopovskog kluba...
IvanKing
Nebitno jel Dinamo Partizan Real Barcelona ovaj onaj kad se netko u tebe tako zaleti u šesnaestercu to je penal kao kuća sudija se uplašio i odsvirao kraj misleći to će ga spasiti kritika, a što ovaj Mario Strahonja komentira ne znam jel on sudija uopće bio katastrofa kad se u tebe neko ovako zaleti u šesnaestercu i ne dodiruje loptu to mora biti penal nebitno ko pada.
struja
Var je svoje zavario ako ovaj sudija ne bude kaznjen.
RZ88
Nije sudija glup ko sto su u Spaniji bili a ovaj cigan navikao padati nista novo. Poceo padati prije kontakta i misli to ce mu proci. Sjena na njegovoj karijeri su ovi njegovi glupi potezi padanja koji su mu prosli milion puta u Spaniji.
burazengija
polozaj tijela je takav bio da izgleda kao da pada,a penal ko suza !
Nimre9
Nije sudija glup al ti jesi,nemas ti pojma šta pričaš ,bio to mesi ili ronaldo il safet penal je bio,a ti od te mržnje crkni, nema on sjene na karijeri imaš ti na životu balavče. Sportski pozdrav.
cccccc
Nimre9, nema potrebe da lika vrijeđaš samo zato jer je napisao istinu. Ronaldo je dobar igrač ali vrhunski glumac. Youtube je pun njegovih simuliranja. Koliko je samo penala iznudio u Realu. Jbg ima dobre glumačke vještine, mora se priznati... Njega će zauvijek pratiti to da je bio padavičar isto kao i Neymar. Sviđalo se tebi ili ne , to je tako. Pitaj navijače drugih klubova pa vidi šta će ti reći...
user1599499530
Pa da ,vidis kako pirlo ima petlju dozvolit svoim igracima da odigraju ovako lose ...za to treba imat vecu petlju.
Guber
Nije to Seria A da vam sviraju
Kenotala
Kakve veze ima sto je zavrsena utakmica, ti si svirao kraj moronu...jel se to u 85. minuti ukida VAR, da sudije mogu na vrijeme krenuti kuci?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti