Igrači Juventusa igrali PES, a komentar Morate apsolutni je hit: "Mister bi bio ponosan"

Igrali su dva protiv dva

Igrači Juventusa igrali PES, a komentar Morate apsolutni je hit: "Mister bi bio ponosan"

E. Ganibegović

Juventus će se ove sezone morati zadovoljiti samo plasmanom u Ligu prvaka i po prvi put nakon 10 godina nije osvojen trofej. 

Posljednju utakmicu u sezoni odigrat će sutra u Firenci protiv Fiorentine u okviru 38. kola italijanske Serije A.

Slobodno vrijeme do te utakmice igrači Juventusa iskoristili su kako bi zaigrali PES, odnosno eFootball, kako se sada zove.

Igrali su dva protiv dva, a Alvaro Morata imao je urnebesan komentar.

"Imamo nevjerovatnu statistiku, bez šuta na gol. Mister (Allegri, op. a) bi bio ponosan na nas", rekao je Morata Chielliniju koji je bio u suparničkoj ekipi.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus je ove sezone u Ligi prvaka ispao u osmini finala kada je bolji bio Villarreal.

Što se tiče domaćih takmičenja, doživio je dva poraza u finalima. Inter je prvo u januru bio bolji nakon 120 minuta igre u finalu Superkupa, da bi se identičan scenario dogodio i u finalu Kupa prije nekoliko dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dragan_B
Neće
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi