Juventus pokucao na vrata Lazija

Žele Stefana De Vrija

Juventus pokucao na vrata Lazija

Eldar Ganibegović

Nakon što je Juvenuts ostao bez svog ponajboljeg defanzivca, Leonarda Bonuccija, sada žele da pojačaju svoju defanzivu sa igračem Lazija, Setafanom De Vrijom. 

Stara dama navodno pokušava uvjeriti Stefana De Vrija da im se sljedećeg ljeta besplatno pridruži.

Holanđanin je sa ekipom Lazija pod ugovorom do ljeta 2018. godine i ne želi da produži saradnju.

Corriere dello Sport prenosi kako postoji ponuda Lazija, koja bi De Vrija ostavila u Rimu do 2022. godine, međutim očigledno on želi da produži saradnju.

Međutim, s obzirom na situaciju ugovora, De Vrij može potpisati predugovor sa Starom damom, prije nego što se definitivno na ljeto preseli u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenose kako su Bianconeri spremili petogodišnji ugovor za De Vrija, koji bi počeo 2018. godine i trajao do 2023., sa godišnjim primanjima od 2.5 miliona eura plus bonusi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi