De Ligt: Ovakav poraz je teško preživjeti
FOTO - EPA

De Ligt: Ovakav poraz je teško preživjeti

A. Beganović

Juventus je ponovo razočarao svoje navijače. Izabranici Andrea Pirla od Lige prvaka su se oprostili u osmini finala, a s obzirom da su im šanse za osvajanje prvenstva minimalne, može se reći da Ronaldo i društvi igraju sezonu za zaborav.

Italijanski prvak sinoć je u revanš susretu osmine finala Lige prvaka savladao Porto (3:2), no s obzirom da je portugalska ekipa u prvom meču slavila 2:1, prošla je dalje.

Razočarani su u redovima Juventusa, a Matthijs de Ligt je nakon meča istakao da je odlazak iz Lige prvaka u martu teško prihvatiti.

"Više od 60 minuta smo imali igrača više. Igrali smo protiv deset protivničkih igrača i ovakav scenarij je teško preživjeti. Mislim da smo loše otvorili utakmicu", rekao je De Ligt i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U drugom poluvremenu smo igrali dobro, bilo je brzine, stvarali smo šanse, postigli dva pogotka, ali onda lopta jednostavno nije htjela u gol. Odlazak iz Lige prvaka u martu je izuzetno teško prihvatiti".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
ovaj de kiks nek malo vise vjezba pozicioniranje u odbrani a manje bacanje i smuliranje, pa ce mozda nekad i proc nekog anonimusa u osmini finala, pa od svih ekipa u ligi prvaka najlaksu su im dali, jos im pokusali navuc da prodju al dzaba kad su smece od kluba.
4 4
R.Sljivo
Moraš li na svaki članak o Juventus-u ti komentarisati, zar ste toliko zavisni, trebalo je 10 god da se probudite i izađete iz svojih rupica miševi mali. Juventus je institucija, najveći, najbolji i najtrofejniji klub u Italiji.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije