Očaj Cristiana Ronalda kakav se ne viđa često
Foto - EPA

Pružio zaista lošu partiju

Očaj Cristiana Ronalda kakav se ne viđa često

M. Šljivak

Torinski Juventus se oprostio od učešća u Ligi prvaka ove sezone.

Stara dama je savladala Porto u Torinu nakon produžetaka sa 3:2, ali gosti iz Portugala su prošli među osam najboljih timova Evrope zahvaljujući većem broju golova u gostima.

U ovom duelu odbrana Porta je potpuno uništila glavnu zvijezdu Juventusa Cristiana Ronalda. Izuzev slučajne asistencije za Federica Chiesu, portugalski velemajstor nije napravio apsolutno ništa.

Bila je ovo jedna od lošijih utakmica u karijeri Cristiana Ronalda. Portugalac je izgledao poptuno izgubljen, lopta se odbijala od njega i nije bio ni blizu nivoa na koje je navikao navijače Juventusa.

Detalji njegove igre sa utakmice su naravno već izdvojeni i zaista je nevjerovatno da igrač takve klase pruži ovako lošu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/CF_Comps/status/1369421125978124289[/twitter]

Pogledajte.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
no penal no party, osjetio se nedostatak Calvaresea
3 4
Mele
Ciessa , buducnost u Juve, Rabiot me iznenadio, igra sve bolje, Penaldo nije bio na nivou. Nece ligu prvaka osvojiti u Iyaliji, mozda sa Psg, ako mu ponude bar 25 miliona platu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi