Juventus poslao ponudu za Cana

Napušta Otok?

Juventus poslao ponudu za Cana

Eldar Ganibegović

Već je poznato da Juventus želi da u svoje redove dovede igrača Liverpoola Emre Cana.

Stara dama traga za adekvatnim igračem za sredine terena, spominjala su se tu mnoga imena, a sada su najviše zagrijani za Emre Cana.

Najprije su se povezivali sa Blaise Matuidijem i Stevenom N' Zonzijem, međutim od njihovih usluga su odustali, te su se definitvno svim snagama okrenuli prema reprezentativcu Njemačke.

Corriere dello Sport prenosi kako Juventus insistira na Emre Canu, te su navodno poslali ponudu tešku 25 miliona eura, koja je veoma blizu onoj koju traži Liverpool, to jest 30 miliona eura.

Can iza sebe ima dobru sezonu u redovima Redsa, ali novi ugovor nije potpisao, a sadašnji ga na Enfieldu drži do juna 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošle sezone je upisao 40 nastupa u kojima je gostujuću mrežu zastresao pet puta, te je uspio skupiti i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi