Juventus prati Ter Stegena?

Da li ljeto donosi veliki transfer?

Juventus prati Ter Stegena?

Prema posljednjim pisanjima španskih medija, Juventus je itekako zainteresovan za golmana Barcelone Marc-Andrea ter Stegena.

Njemački čuvar mreže je na Nou Camp stigao 2014. godine i od tada pruža sjajne partije na golu Barce.

Il Mundo Deportivo tvrdi da Stara dama prati golmana Barcelone, te da bi upravo on na ljeto mogao put Torina.

Ter Stegen sigurno ne bi pristao na scenarij prema kojem bi previše dijelio svoju minutažu sa drugim golmanom, što komplikuje situaciju s obzirom da je Juventus tek nedavno produžio ugovor sa Szczesnyjem. Ipak, interes Stare dame je tu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nijemac je izrastao u jednog od najboljih golmana na svijetu, a još uvijek je poprilično mlad s obzirom da će krajem sezone napuniti 28 godina. Njegov ugovor sa Barcelonom važi do 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi