Juventus predstavio gostujući dres za novu sezonu: Adidas napravio fantastičan posao

Navijači oduševljeni dizajnom

Juventus predstavio gostujući dres za novu sezonu: Adidas napravio fantastičan posao

E. Čaušević

Juventus je na bolan način završio sezonu jer su već u osmini finala ispali iz Lige prvaka.

Stara dama je osvojila Scudetto u Seriji A, ali glavni cilj ove sezone nije ispunjen, a to je Liga prvaka. Juve je ispao već u osmini finala, te se klub već sada može spremati za novu sezonu.

Nedavno je Juventus objavio dresove za novu sezonu u kojima su već debitovali, a sada je na red došla garnitura dresova za gostujuće utakmice.

Image

Potražite više informacija na temu Serie A:

Adidas se ovaj put odlučio za neku retro verziju, te će dres biti u tamnoplavoj boji. No, navijači su oduševljeni dizajnom koji je zaista odličan.

Image

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi