Juventus predstavio novi dres, Pjanić u ulozi manekena

Ne razlikuje se mnogo od prethodnih

Juventus predstavio novi dres, Pjanić u ulozi manekena

Sedmostruki uzastopni šampion Italije Juventus danas je zvanično predstavio dresove za novu sezonu.

S obzirom da su ekskluzivne fotografije novog dresa Stare dame procurile u javnost prije desetak dana, današnje predstavljanje nije previše iznenadilo ni navijače Juventusa, ni ostatak svjetske sportske javnosti.

Novi domaći dres Juventusa izgledom poprilično podsjeća na dres koji su fudbaleri italijanskog velikana nosili i u sezoni za nama, a u ulozi manekena našao se i naš Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi