13

Komentari (13)

juvem
King_Kenny
...plasticari se brukaju.
Klicko
Juve ni kriv ni duzan s prvog mjesta ceka izvlacenje.Svaka cast :D
Malmi_Suomi
Sad će @JuventinoBK da komentariše tj naravno bez psovke nije to to, kako Allegri je grobar Juventusa i i još Angeli ( po našem Anjeli ali jbg) da je uništio Juve?? Odgovorit ćeš ti kada nafataš internet i nije to za tebe.
user1625662227
Nema slabih timova u nokaut fazi. Svako može da pobjedi svakoga. Nekad je imalo razliku sa koje pozicije se ide dalje, sada to uglavnom nije toliko izraženo.
Sloboda
Pa da upravu si, isto je dobit psg ili bayern ili sporting lisabon
Malmi_Suomi
Šta je ovo sve se Useri javljaju?
user1625662227
Svako ima svoje mišljenje, ali nekad si čekao polufinale da vidiš duel teškaša, a sada to ide od osmine finala. Ekipe poput Ajaxa, Atalante ili Villareala, sigurno nisu za podcjenit.
user1600705501
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
user1621626775
E bi volio da neko nagrdi djubrentus pa imali sugavije ekipe na svijetu ? Kako su odvratna i sugava ekipa to nije humano pravi oni jadnici !
user1585252255
vence
jasta nego jadnici.. s prvog mjesta iz grupe s aktuelnim osvajacem lige prvaka.. jadno da jadnije ne moze :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.