Okršaj u Torinu: Poznati vjerovatni sastavi Juventusa i Rome

Džeko se vraća u tim

Okršaj u Torinu: Poznati vjerovatni sastavi Juventusa i Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas igraju na svom terenu protiv Rome derbi 21. kola italijanske Serije A.

Roma se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 40 bodova ispred Juventusa koji ima bod manje, ali i utakmicu manje u odnosu na rimski klub.

Oba tima ovaj meč dočekuju nakon dvije uzastopne pobjede i sigurno je da nas danas od 18 sati u Torinu očekuje dosta uzbuđenja.

U konkurenciju za utakmicu Rome vraća se i Edin Džeko, ali bh. napadač neće igrati danas od prve minute. Paulo Fonseca je odlučio da je Borja Mayoral trenutno prvi napadač i od Španca se danas mnogo očekuje.

S druge strane, Andrea Pirlo neće moći računati na Paula Dybalu i Aarona Ramseyja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo, McKennie, Arthur, Rabiot, Chiersa, Morata, Ronaldo.

Vjerovatni sastav Rome: Pau Lopez, Mancini, Ibanez, Kumbulla, Karsdorp, Cristante, Villar, Veretout, Spinazzola, Mkhitaryan, Borja Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
E cuj poznati vjerovatni sastavi hahahahaahah
2 0
Dinouz
Nece dzeko vidjeti vise prvog tima, ulazi ce po 10 tak minuta do kraja sezone i na kraju ce biti pridat.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi