Balbo: Sutra bih počeo sa Mayoralom, Džeko ostaje najbolji igrač Rome
FOTO - EPA

Balbo: Sutra bih počeo sa Mayoralom, Džeko ostaje najbolji igrač Rome

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Rome, Abel Balbo, za italijanske medije govorio je o posljednjim dešavanjima u rimskom klubu vezanim za bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeku.

Mnogo pažnje italijanski mediji su posvećivali u proteklim danima sukobu Edina Džeke i trenera Rome Paula Fonsece, no na kraju su se strasti smirile, pa je naš najbolji fudbaler ponovo u kombinacijama za momčad.

Svoje mišljenje o cjelokupnoj situaciji dao je i nekada sjajni napadač, Argentinac Abel Balbo, koji je istakao da je imao sličnu situaciju sa trenerom Zdenekom Zemanom.

"Nešto slično mi se dešavalo sa Zemanom, najbolji način da se izađe iz takve situacije je razmišljanje o dobru ekipe. Džeko i Fonseca svoje probleme moraju ostaviti po strani, a onda o tome razgovarati na kraju sezone", istakao je nekadašnji napadač Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nekadašnji argentinski napadač smatra da derbi sa Juventusom treba početi Mayoral.

"Sutra bih utakmicu počeo sa Mayoralom, dobro igra i zaslužuje da počne u prvih jedanaest. Mislim da je sva priča oko Džeke motivirala tim da se digne nakon poteškoća sa Spezijom. Džeko ostaje najbolji igrač Rome i sada se polako mora reintegrirati u ekipu", zaključio je Balbo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tz_Niko75
Mora se priznat da ovaj Mayoral ima bolji govor tijela na terenu. Dzeko izgleda bez volje i motiva. Ali, svejedno. Ako ne stavi Dzeku od pocetka, onda je kanta od trenera. Mayorala je lakse cuvat i nema iskustvo ko Edin
0 2
Pajver
Naigraće se kolac u Romi kao i Muralem u Barceloni ???????
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi