Juventus se sprema na dovođenje još jednog igrača bez odštete
Eriksenu ističe ugovor sa Tottenhamom narednog ljeta

Danac je na radaru kluba iz Torina

Juventus se sprema na dovođenje još jednog igrača bez odštete

S. Pašalić

Juventus ponovo želi uraditi ono u čemu je najbolji u posljednjih nekoliko godina.

Naime, kako navode engleski mediji, Stara dama prati situaciju oko Christiana Eriksena kojem ugovor ističe narednog ljeta, a Juventus već u januaru može početi pregovore s njim oko dolaska u Italiju.

Juventus je posljednjih nekoliko godina postao poznat po dovođenju igrača bez odštete pa su tako u Torino stizali Andrea Pirlo, Paul Pogba, Emre Can, Aaron Ramsey i Adrien Rabiot.

27-godišnji Danac se prije nekoliko mjeseci povezivao sa Real Madridom, ali je transfer propao jer je Tottenham tražio preveliku odštetu.

Ubrzo nakon toga u klubu iz Londona su se predomsilili pa su ponudili španskom velikanu Eriksena za manju cijenu, ali u ovom klubu više nisu bili raspoloženi za dogovor.

Sada su velike šanse da bi Danac mogao narednog ljeta napustiti Spurse kao slobodan igrač i odabrati svoju narednu destinaciju, a torinski klub spremno čeka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi