Roma i Juventus sutra imaju važan sastanak, glavna tema je transfer dva igrača
Higuain i Rugani su tema sutršnjeg sastanka između dva kluba

Neke stvari bi mogle biti jasnije

Roma i Juventus sutra imaju važan sastanak, glavna tema je transfer dva igrača

S. Pašalić

Kako prenose italijanski mediji, Roma i Juventus bi u utorak trebali održati veoma važan sastanak.

Glavni cilj ovog sastanka bi trebao biti pokušaj postizanja dogovora oko transfera Danielea Ruganija i Gonzala Higuaina u rimski klub.

Prema navodima SportItalije i Tuttomercatoweb, Roma bi mogla dovesti Ruganija na jednogodišnju posudbu uz mogućnost kupovine na kraju sezone za cijenu koja se kreće od 20 do 25 miliona eura.

Igrač Juventusa je postao prva meta Vučice nakon što su pokušaji dovođenja Tobyja Alderweirelda i Dejana Lovrena propali.

Rugani se nedavno dovodio u vezu sa nekoliko klubova iz engleske Premier lige, a pisalo se da je sve dogovorio sa Arsenalom u posljednji tren, ali je na kraju ipak ostao u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je riječ o Higuainu, Tuttomercatoweb navodi da bi Argentinac mogao također doći na posudbu za 9 miliona eura uz obavezu kupovine ako se Roma na kraju sezone uspije kvalifikovati za Ligu prvaka.

Ipak, čelni ljudi rimskog kluba će morati uložiti velike napore kako bi ubijedili Higuaina da dođe u klub s obzirom da on i dalje želi ostati u Juventusu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Dybala Ronaldo, ili Zaniollo i Under, sta reci ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti