9

Komentari (9)

Mele
Kada jedosao Klopp, koliko igraca je od tada u timu, u prvih 11 ??? Samo je kupovao i iz mladjih doveo Arnolda .
muratbey
Pa zato je tu gdje jeste...prvi na tabeli s nedostiznom prednoscu i sa osvojenim trofejom lp...
Adnanos
Pa svaki tim kupuje. Bit u tome je pronaci danas igraca za manje pare sa potencijalom i napravit super zvijezdu od njega. Salah iz Rome bio ok igrac, Mane iz Southamptona ok igrac a danas zvijer, Firmino iz Hoffenhaima prosjecan igrac a danas veoma dobar itd da ne nabrajam sve. Manchester United kupovao ko luda Mara za velike pare iz veliki klubova pa nista. Evertona da ne spominjem. Suludo je govoriti da su kupovali pogotovo spominjat to gore navedeno. Pa nece osvojit sve sa onim starim timom ccc. Ne navijam za Liverpool ali se divim nacinom kako rade i definitivno je Klopp najbolji trener danasnjice ako ne i najbolji ikad. Ferguson je bio za mene najbolji ikad a za United pogotovo ne navijam. Mada Kloppu treba jos par godina da se dokaze ali kako radi posao dosta podsjeca na Fergia.
Bhf111
Nema od toga nista.
Adnanos
Liverpool prodavao igrace i spao na niske grane. Trebalo im dosta godina da se postanu top 10 klub. Velike zasluge za to idu Kloppu. A ako pocnu prodavat najbolje igrace zna se sta ih ceka. 150 miliona je nista ako se uzme u obzir koje su pare zaradili i zaradjuju zato sto su medju najboljim na svijetu. Pa drugi klubovi ulazu po milijardu da bi dosli na njihov nivo a iskljucivo zbog prihoda koji slijede.
Adnanos
meks01 - ulozili jesu ali ni blizu kao recimo Barcelona i ostali klubovi. Pogodili su sa igracima da bolje nisu mogli proc. Sve igrace koje su kupili vrijede vise od duplo sada. A pare kojima su kupili te igrace vecina dolaze od prodaje drugi igraca, npr Coutinho.
Adnanos
Da se postanu, pisem na malom mobitelu pa jedva vidim sta pise ali si skonto sta sam napisao i to je najbitnije. Kad se budemo takmicili u pisanju ti ces sigurno pobijedit.
Dino69
_arsenal_
Pogubili su se ovi , ne znaju kako da privuku paznju pa pocinju i lagat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti