Juventus spremio 150 miliona eura za Van Dijka!

Sprema se veliki transfer

Juventus spremio 150 miliona eura za Van Dijka!

E. Oštraković

Novi spektakularan transfer mogli bi vidjeti u narednom prijelaznom roku.

Naime, Juventus je spremio čak 150 miliona eura za dovođenje štopera iz Liverpoola, a riječ je naravno o Virgilu van Dijku.

Uprava kluba iz Italije vjeruje da bi Van Dijk bio otvoren za transfer ukoliko njegova ekipa osvoji Premier ligu.

U tom slučaju oni su spremni ponuditi veliku svotu novca za njega, jer smatraju da bi mu oni došli kao novi izazov u karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sam Van Dijk je priznao prošle sedmice da želi da ispuni sve svoje snove koje može kada je riječ o nogometnoj karijeri.

Ostaje da vidimo da li je jedan od tih snova igranje za Juventus, te da li će ponuda za njega doći na adresu Liverpoola od strane Juveta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Nema od toga nista.
4 0
Adnanos
Liverpool prodavao igrace i spao na niske grane. Trebalo im dosta godina da se postanu top 10 klub. Velike zasluge za to idu Kloppu. A ako pocnu prodavat najbolje igrace zna se sta ih ceka. 150 miliona je nista ako se uzme u obzir koje su pare zaradili i zaradjuju zato sto su medju najboljim na svijetu. Pa drugi klubovi ulazu po milijardu da bi dosli na njihov nivo a iskljucivo zbog prihoda koji slijede.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi